ECHIPA

Alexandru Potocean

actor
Alex Potocean s-a născut la 21 aprilie, în Timișoara. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București, în 2007. Primul său film a fost „Moartea domnului Lăzărescu” (2005), unde a jucat rolul brancardierului.
A continuat cu rolul lui Vasile, din „Hârtia va fi albastră” (2006), iar în 2007 a interpretat rolul lui Adi (iubitul personajului interpretat de Ana Maria Marinca) în „4 luni, 3 săptămâni și două zile”.In 2009, a filmat pentru „The Way Back”, alături de actorii Ed Harris și Colin Farrell, dar și pentru „Whistleblower”, împreună cu Rachel Weisz, Monica Bellucci și Vanessa Redgrave.

Paul Dunca

actor
Paul Dunca/ Paula Dunker is a queer physical activist, a maker, a performer, a writer, an actress and a choreographer from Bucharest trying to be useful. Vocal mother of the neogenre techno-faggothique. Show runner @ QN Bucharest. Spiritual eco feminist.

Catia Pascariu

actor
Cred că vârsta și perioada și meseria au avut un rol important, plus toată influența asta din facultate. Atunci părea că e bine să nu fi interesat de politică, că arta și politica n-ar fi bine de combinat. Dacă ești artist ai alte preocupări – nu cele triviale, cotidiene și murdare. Și m-am întâlnit, așa am început, cu David [Schwartz], cu Mihaela [Michailov]. De fapt lui David și Mihaelei le-aș pune ștampila de teatru politic, de teatru social angajat. Și pe urmă cu Mihaela și cu Radu Apostol am luat-o foarte tare pe direcția asta de teatru educațional. Primul spectacol în care am jucat (în afara UNATC-ului și a Teatrului studențesc Casandra), Vitamine (la Teatrul Foarte Mic), al Anei Mărgineanu pe textul Verei Ion, cu care a câștigat dramAcum, era o formă de teatru social. Vorbește despre middle class-ul românesc în tranziție, despre consumerism, despre influența mass media, cam ce a însemnat acel boom.