Acasă Evenimente Spectacol nou în regia lui Mihai Lukács

Spectacol nou în regia lui Mihai Lukács

de Gazeta de Artă Politică

MAMA este un spectacol performativ muzical care abordează modul în care este creată o comunitate în urma unui eveniment traumatic.

Spectacol în premieră (în aer liber, cu respectarea măsurilor de siguranță sanitară)

29 & 30 August 2020, orele 20:00 @ Casa Tranzit Cluj

reserve.tranzithouse@gmail.com

https://www.facebook.com/events/624541151819200/

_________________________________________

Mama noastră e salvarea

O sectă misterioasă și-a făcut apariția în urma seriei de nenorociri care a încetinit creșterea economică în ultimul an.

MAMA și Sol, figurile cheie din această grupare afirmă că evenimentele ar fi avut o origine divină. Redacția noastră a vorbit cu MAMA, așa-zisa conducătoare a sectei MATCA. Aceasta declară:

”Dumnezeu mi-a zis că albinele au provocat toate dezastrele prin bătaia aripilor lor. Eu sunt aici să împlinesc profeția și să vă spun ce mi-au zis.”

Sol, una dintre asociatele ei, o personalitate cunoscută în lumea mondenă, susține spusele MAMEI:

”Mama vindecă și tratează cu adevărat, chiar și de la distanță. Dovadă pentru puterile ei sunt mulțimile de persoane pe care le-a ajutat. Căutați salvatorii!”

Rămâne de văzut cum își va reveni economia după această nenorocire și dacă personalități ca MAMA și Sol vor reuși să găsească o soluție.

Secta periculoasă care a pătruns în imobiliarele, politica și businessul din București.

Cine sunt MAMA și Sol, persoanele din spatele societății secrete MATCA? Well-being, afaceri imobiliare, marketing multi-level, înșelăciune, ritualuri, simboluri oculte, sunt câteva dintre cuvintele care apar în dosarul deschis împotriva grupului. Un cutremur devastator care afectează creșterea economică. O viziune în urma unei otrăviri misterioase a dus la crearea sectei? Sol, o cântăreață și o personalitate de vârf a scenei pop românești, a recrutat membre pentru grup? MAMA, o vindecătoare veritabilă sau o șarlatană?

Pe 29 și 30 august 2020, vă invităm la Casa Tranzit Cluj pentru o reconstituire a poveștii din spatele sectei MATCA. O să vedem cum MAMA și Sol au construit o comuniune spirituală în urma unor evenimente distrugătoare.

Veniți cu mintea deschisă.

_________________________________________

Distribuția: Oana Rusu, Maria Sgârcitu

Concept, text & regie: Mihai Lukács

Scenografie: Alex Horghidan, Mișa Dumitriu

Muzică, versuri: Maria Sgârcitu

https://www.facebook.com/mamaesalvarea

https://soundcloud.com/mamaesalvarea

https://instagram.com/mamaesalvarea

Proiect derulat de Asociația Quantic și co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. 

Lasă un comentariu